Anmälan Koviken 2018

Efter några års uppehåll gör äntligen SPK:s övernattningsläger på Koviken comback! Denna gång i regi av SPKPRIME!

Lägret riktar sig till alla ungdomar som är medlemmar i SPK, från dem som bara gått kanotskola till dem som tränar flera dagar i veckan och tävlar. För att kunna ha ett sådant brett läger med olika nivåer kommer lägret vara uppdragsorienterat både på land och vatten. Vi kommer prata om teknik och säkerhet i kanoten. För den tävlingsaktive kommer vi kunna erbjuda möjlighet att analysera och utveckla paddlingen för tävling. Samtidigt kommer det ligga ett stort fokus på att ha roligt och leka mycket. Till exempel kommer vi bada, spela brännboll och såklart äta massa mat.. 😉

Koviken är en gård som ligger på Lovön, ungefär 20 minuters paddlingsavstånd från SPK. I priset på 2200 kronor ingår en all-inclusive-vistelse (dock utan daglig städning av rummen) på SPK:s bästa träningshotell. Tre måltider och mellanmål kommer att serveras dagligen. Är det något vi vågar lova så är det att ingen kommer gå hungrig.

Lägret äger rum den 6-9:e augusti. För att delta på lägret ska deltagaren:

  • Vara yngst 10 år
  • Vara medlem i SPK
  • Kunna simma 200 meter
  • Ha deltagit på SPK:s kanotskola

Vi kommer samlas på SPK förmiddagen den 6:e augusti och vara tillbaka på eftermiddagen den 9:e.

Mer specifik info kommer efter anmälan närmare lägret.

Vi är tacksamma för snabba anmälningar då vi eventuellt kommer att öppna upp anmälan för andra stockholmsklubbar beroende på hur intresset ser ut.

Ni hittar anmälningen på länken nedan eller längst ner på sidan.

https://goo.gl/forms/1sWeRlVBtE5Ajulv1

SPK anser att alla barn, oavsett ekonomisk situation ska kunna delta på våra läger. Föräldrar till medlemmar kan därför ansöka om reducerad lägeravgift via klubben. För att få information hur man går tillväga, vänligen kontakta info@spk.nu.

Vi övriga frågor är det bara att maila info@spk.nu

HOPPAS VI SES I SOMMAR // SPKPRIME/UNGDOMSSEKTIONEN

Lägrets arrangör är SPKPRIME mer info om dom hittar ni här under och på https://www.instagram.com/spkprime/