Bokningssystem och nya kajaker

Långfärdssektionen har nu två nya kajaker i vår kajakflotta. En nyinköpt Kayman Fury samt en Reval som vi fått i gåva. Gå gärna in på vår hemsida och under Föreningen – Lån/hyra av kajak – på högersidan, boka kajak – längst ned, om våra kajaker, så ser ni vad långfärdssektionen har att erbjuda till de som tagit paddelpasset i grön nivå.

Som säkert de flesta känner till så har vi ett nytt bokningssystem, där man enkelt bokar sin kajak på nätet. Vi gjorde ett försök att ha ett antal kajaker utanför bokningssystemet, där ”först till kvarn” gällde. Det vill säga att det var fritt att låna utan någon bokning.

Tyvärr visar det sig att detta inte fungerar. Vi går därför tillbaks till systemet där alla kajaker bokas via webben.

Klubben har nu också ett antal turledare som kan kontaktas för turer så väl på Mälaren som i skärgården. Vill ni ha turer under säker ledning så tveka inte att skriva till nedanstående.

Jan Eriksson.
janne348(at)telia.com

Kim Ekblom.
kim.ekblom(at)gmail.com

Soili Vehmas.
soivehmas(at)gmail.com

Per Sundqvist.
perolof707(at)yahoo.se

Lina Kuijl.
info(at)noexcuses.se

Med paddelhälsningar
Thomas